DESPRE NOI

Infiintata la finele anului 2006, compania noastra, SC INCORSO SRL, s-a dezvoltat avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii si consultanta in domeniul heraldicii la cele mai inalte standarde.

Prezenta pe piata de peste 7 ani, echipa noastra considera ca rolul ei este de a deveni un reper al excelentei in modul de abordare si prestare a problemelor cu care ni se adreseaza clientii, fiind astfel recunoscuti pentru sarguinta in livrarea in cele mai bune conditii a serviciilor noastre.

Toate proiectele pe care le-am abordat ne-au invatat cate ceva si tot ce am facut si acumulat s-a decantat si filtrat in esenta a ceea ce reprezinta firma noastra acum: o echipa entuziasta, ce se dezvolta continuu.

Pornind de la necesitatile dumneavoastra, putem proiecta si construi o gama variata de servicii si produse. Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de calitate ce va depasi exigentele oricarui client. Va invitam sa vizitati sectiunile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre ceea ce putem realiza pentru dumneavoastra.